Wij zoeken leuke mensen

Scroll

Welkom bij JM van Delft!

Wat leuk dat jij hier terecht bent gekomen en geïnteresseerd bent in ons bedrijf.
Wij vertellen jou via deze weg graag meer over JM van Delft & zn. Op deze website vind je onder andere meer informatie over hoe wij zijn als werkgever, hoe gezellig het bij ons is, welke mogelijkheden wij jou bieden, en wanneer wij een perfect match zijn. Ook kun je alvast een aantal (toekomstige) collega’s ontmoeten die graag iets meer vertellen over hun verhaal binnen JM van Delft.

Uiteraard vind jij hier ook de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen, maar denk jij wel een match te zijn? Neem dan alsnog contact met ons op!

Waarom JM van Delft

Binnen JM van Delft vinden wij het aangaan van duurzame relaties met onze collega’s erg belangrijk. Je moet bij ons je pensioen kunnen halen, dat is ons streven.

Wij maken mooie dingen met leuke mensen dus wat zouden wij zonder al deze leuke mensen zijn? En aangezien wij nog blijven groeien zijn wij dus op zoek naar nog meer leuke mensen. Groeien doe je namelijk samen!

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je brengt tenslotte toch heel wat uurtjes bij ons door dus dan is het wel zo prettig wanneer er een fijne werksfeer is. Eentje waarvoor we altijd ons best doen om deze te verbeteren en open staan voor feedback van onze mensen.
Deze werksfeer wordt onder andere gecreëerd doordat wij een zeer platte organisatiestructuur hebben. Iedereen helpt elkaar, kan bij elkaar binnenlopen en er is ruimte om een sociaal praatje te maken met je collega’s.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Dit doen wij onder andere doormiddel van de JM van Delft Academie. Binnen deze academie kun jij jezelf verder ontwikkelen om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten. Wellicht komt je er zelfs achter dat je verborgen talenten hebt. Wat de uitkomst ook zal zijn, ook dan zijn er volop mogelijkheden binnen JM van Delft.

Afijn, laten we verder gaan met wat keiharde feiten…

  • Je ontvangt uiteraard een salaris passend bij de functie en jouw ervaring;
  • Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en nog eens 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Elke week een super gezellige VrijMiBo;
  • Gratis sporten bij de naastgelegen sportschool ‘Medifit’;
  • Een heerlijke en altijd iets te gezellige zomerbarbecue, kerstborrel en nieuwsjaarsfeest;
  • En nog veel meer feestjes en uitjes!

Do I need to say more?!

Bel de Jolein-lijn

Jolein is één van de verantwoordelijke voor de personeelszaken binnen JM van Delft en staat voor je klaar om meer te vertellen over ons leuke bedrijf, de vacatures en alle opleidingsmogelijkheden die er zijn.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Bel of app met de Jolein-lijn via 06 – 59200206 en Jolein of één van haar collega’s staan je graag te woord!

 

Zomer barbecue 2021

Ons team

Receptie
Visitekaartje

Milica Visser

Business Analist
Duizendpoot

Bas van den Besselaar

Projectleider
Regelaar

Tim Merewood

Assistent Projectleider
Regelaar

Esmee Zeijpveld

Vacatures

Deeltijd

Zaterdaghulp

Ho, Stop, Wacht! Heb je even? We hebben iets leuks voor je! Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan voor de zaterdagen? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zaterdaghulp om ons gezellige team te komen versterken.

 

Bekijk vacature
In overleg

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur. Ben jij een echte vakman met technische kennis van aluminium en stalen ramen, deuren en gevels? Ga jij geen probleem uit weg en staat het leveren van kwaliteit bij jou voorop? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze service topper gevonden!
Bekijk vacature
In overleg

Tekenaar/Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider. Ben jij een regelaar, communicatief sterk, weet de wensen van de klant te vertalen in een werktekening en houdt van projectmatig werken? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze beelddenker gevonden!

 

Bekijk vacature
Voltijd

Monteur buitendienst

Ho, Stop, Wacht! Hebben wij je aandacht? Mooi, ben jij technisch aangelegd en klinkt het afmonteren van ramen, deuren en (vlies)gevels jouw specialiteit jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij onze bouwer gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Medewerker productie aluminium

Wij zijn op zoek naar een medewerker productie aluminium! Draai jij je hand niet om voor het monteren van diverse hang- en sluitwerken, het aanbrengen van rubber in ramen en deuren en het afmonteren van (vlies)gevel? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij onze allesmaker gevonden!
Bekijk vacature
In overleg

Metaalbewerker staal

Wij zijn op zoek naar een voorbewerker staal. Ben jij een echte teamplayer, leergierig, je wil graag vooruit lopen op de technologie, bent vooruitstrevend in automatisering en jij gaat nauwkeurig te werk? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze metaalbewerker staal gevonden!

 

 

Bekijk vacature
In overleg

Medewerker afmontage staal

Wij zijn op zoek naar een medewerker afmontage staal. Ben jij leergierig, ga jij nauwkeurig te werk en houdt jij er van om de laatste hand te leggen aan onze puien voordat het naar de klant gaat? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze medewerker afmontage staal gevonden!

 

 

Bekijk vacature
In overleg

Voorbewerker staal

Wij zijn op zoek naar een voorbewerker staal. Ben jij leergierig, ga je nauwkeurig te werk en houd je er van dat geen één dag hetzelfde is? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze voorbewerker staal gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Stage allround constructiewerker

Wij zijn op zoek naar een supertalent! Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte man of vrouw van staal, ben jij leergierig en word jij erg enthousiast om niet alleen iets met je handen te maken, maar ook goed je hoofd er bij te gebruiken? Dan hebben wij ons supertalent gevonden!

 

Bekijk vacature

Succesverhalen

mei 1, 2023

Bas, Business analist

Het is augustus 2017 wanneer ik voor het eerst start bij JM van Delft & zn. Voor mijn opleiding Bedrijfskunde mag ik stage gaan lopen en via een vriend en wat andere kennissen die bij JM van Delft & zn. werken ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Ik begon als stagiair op de toenmalige tekenkamer en mocht gaan onderzoeken hoe we het “planningsproces” op deze afdeling konden verbeteren. Na dit half jaar zag ik het wel zitten om naast mijn studie als bijbaan te blijven werken. Gelukkig dacht JM van Delft daar ook zo over en mocht ik blijven.

Lees meer
december 14, 2023

Anne, Calculatie & Verkoop

In oktober 2021 ben ik begonnen bij JM van Delft & Zn. Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan, wist ik nog niet precies wat ik wilde; ik zocht vooral naar een fijne klik en mogelijkheden om door te groeien. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam naar voren dat  ik hierin niet de eerste was en er wat dat betreft ontzettend veel mogelijk is bij JM van Delft.

Lees meer
augustus 24, 2021

Jolein, Personeelszaken

Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij JM van Delft & Zn. Ik kende het mooie pand van JM van Delft & Zn eigenlijk al lang aangezien ik uit de buurt kom. Het viel me altijd al op. Ik ben opgegroeid in Haarsteeg en naar de middelbare school in Drunen gegaan. Hierna ben ik Rechten gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mensen denken vaak op het eerste gezicht dat ik een typisch meisje ben, maar hoe beter je me leert kennen, hoe meer ik je zal verrassen.

Lees meer

Een dag uit het leven

april 30, 2023

Vince van Aalten, Chef-Expeditie

Mijn wekker gaat om 05.15 uur, even een bakje koffie en me spulletjes pakken voor de werkdag om vervolgens om 06.00 uur bij JM van Delft in Drunen te zijn.
Hier komt onze transporteur om 06.00 uur de 1e lading kozijnen en glas halen voor een werk van ons. We hebben gemiddeld rond de 25 externe transporten via ons transportbedrijf Lammers. Als het 1e transport van de week weg is ga ik samen met mijn collega’s in overleg over het plan van aanpak voor de rest van de transporten.

Lees meer
mei 1, 2023

Tom van der Sanden, tekenaar/werkvoorbereider

Om 6:45 uur uit de veren. Even opfrissen, ontbijten, het nieuws lezen op de Ipad en vervolgens om 7:30 uur in de auto stappen naar het werk.
Als werkvoorbereider begint iedere dag voor mij rond 7:45 uur met het doornemen van mijn inbox en het bekijken van mijn agenda. Ik maak aan de hand hiervan voor mijzelf een prioriteitenlijstje voor die dag.

Lees meer

Esmee Zeijpveld, assistent projectleider

Mijn dag begint rond 06.30 uur. Dan ga ik me aankleden, opmaken alles wat erbij komt kijken. Om 07:00 stap ik de deur uit, om met de auto vanaf Sprang-Capelle naar Drunen te rijden. Meestal zit ik om 07:15 achter mijn bureau. Ik start mijn dag met een lekker kop thee waarna ik mijn mailbox doorlees en kijk of er dingen tussen zit die ik direct moet oppakken. Mijn dag bestaat: uit orderbevestigingen controleren, bestellingen van mijn collega’s (tekenaar/werkvoorbereiders) controleren, fasering van projecten doorlopen, productie uren invullen, uitvoerdersbonnen opvragen, transporten inplannen, kitter en schadehersteller inplannen en overige randzaken.

Lees meer

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?