Wij zoeken leuke mensen

Scroll

Welkom bij JM van Delft!

Wat leuk dat jij hier terecht bent gekomen en geïnteresseerd bent in ons bedrijf.
Wij vertellen jou via deze weg graag meer over JM van Delft & zn. Op deze website vind je onder andere meer informatie over hoe wij zijn als werkgever, hoe gezellig het bij ons is, welke mogelijkheden wij jou bieden, en wanneer wij een perfect match zijn. Ook kun je alvast een aantal (toekomstige) collega’s ontmoeten die graag iets meer vertellen over hun verhaal binnen JM van Delft.

Uiteraard vind jij hier ook de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen, maar denk jij wel een match te zijn? Neem dan alsnog contact met ons op!

Waarom JM van Delft

Binnen JM van Delft vinden wij het aangaan van duurzame relaties met onze collega’s erg belangrijk. Je moet bij ons je pensioen kunnen halen, dat is ons streven.

Wij maken mooie dingen met leuke mensen dus wat zouden wij zonder al deze leuke mensen zijn? En aangezien wij nog blijven groeien zijn wij dus op zoek naar nog meer leuke mensen. Groeien doe je namelijk samen!

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je brengt tenslotte toch heel wat uurtjes bij ons door dus dan is het wel zo prettig wanneer er een fijne werksfeer is. Eentje waarvoor we altijd ons best doen om deze te verbeteren en open staan voor feedback van onze mensen.
Deze werksfeer wordt onder andere gecreëerd doordat wij een zeer platte organisatiestructuur hebben. Iedereen helpt elkaar, kan bij elkaar binnenlopen en er is ruimte om een sociaal praatje te maken met je collega’s.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Dit doen wij onder andere doormiddel van de JM van Delft Academie. Binnen deze academie kun jij jezelf verder ontwikkelen om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten. Wellicht komt je er zelfs achter dat je verborgen talenten hebt. Wat de uitkomst ook zal zijn, ook dan zijn er volop mogelijkheden binnen JM van Delft.

Afijn, laten we verder gaan met wat keiharde feiten…

  • Je ontvangt uiteraard een salaris passend bij de functie en jouw ervaring;
  • Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en nog eens 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Elke week een super gezellige VrijMiBo;
  • Gratis sporten bij de naastgelegen sportschool ‘Medifit’;
  • Een heerlijke en altijd iets te gezellige zomerbarbecue, kerstborrel en nieuwsjaarsfeest;
  • En nog veel meer feestjes en uitjes!

Do I need to say more?!

Bel de Jolein-lijn

Jolein is één van de verantwoordelijke voor de personeelszaken binnen JM van Delft en staat voor je klaar om meer te vertellen over ons leuke bedrijf, de vacatures en alle opleidingsmogelijkheden die er zijn binnen ons bedrijf.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Bel of app met de Jolein-lijn via 06 – 59200206 en Jolein of één van haar collega’s staan je graag te woord!

 

Zomer barbecue 2021

Ons team

Receptie
Visitekaartje

Milica Visser

Inkoop assistent
Handelaar

Daan van de Linde

Projectleider
Regelaar

Bas van de Besselaar

Projectleider
Regelaar

Tim Merewood

Vacatures

Voltijd

Assistent inkoper

Ho, Stop, Wacht! Hebben wij je aandacht? Mooi, want wanneer jij een administratieve alleskunner bent, communicatief sterk bent en jij er van houdt om ons inkoopproces tot in de puntjes te regelen, hebben wij onze reddende engel gevonden.
Bekijk vacature
Deeltijd

Veiligheidscoördinator

Wij zijn op zoek naar een veiligheidscoördinator. Ben jij een echte overzicht houder met interesse in procedures, protocollen, een RI&E geen geheimen kent voor jou en jij goed bent in het schrijven van verschillende soorten veiligheidsplannen? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij onze veiligheidscoördinator gevonden!
Bekijk vacature
In overleg

Medewerker expeditie

Ho, Stop, Wacht! Hebben wij je aandacht? Mooi, want wanneer jij leergierig bent, op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en wanneer jij met jouw kennis van transport er voor kunt zorgen dat ons logistieke proces op rolletjes loopt? Dan hebben wij onze medewerker expeditie gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Tekenaar/Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider. Ben jij een regelaar, communicatief sterk, weet de wensen van de klant te vertalen in een werktekening en houdt van projectmatig werken? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze beelddenker gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Voorbewerker staal

Wij zijn op zoek naar een voorbewerker staal. Ben jij leergierig, ga je nauwkeurig te werk en houd je er van dat geen één dag hetzelfde is? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze voorbewerker staal gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Stage allround constructiewerker

Wij zijn op zoek naar een supertalent! Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte man of vrouw van staal, ben jij leergierig en word jij erg enthousiast om niet alleen iets met je handen te maken, maar ook goed je hoofd er bij te gebruiken? Dan hebben wij ons supertalent gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Calculator

Wij zijn op zoek naar een calculator. Ben jij een ‘wensenvertaler’, ‘projectrealisator’ een ‘maatwerkoffertemaker’ en vaak ook een echt ‘rekenwonder’ Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht de perfecte calculator gevonden!
Bekijk vacature
In overleg

Medewerker afmontage staal

Wij zijn op zoek naar een medewerker afmontage staal. Ben jij leergierig, ga jij nauwkeurig te werk en houdt jij er van om de laatste hand te leggen aan onze puien voordat het naar de klant gaat? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze medewerker afmontage staal gevonden!

 

 

Bekijk vacature
In overleg

Metaalbewerker staal

Wij zijn op zoek naar een voorbewerker staal. Ben jij een echte teamplayer, leergierig, je wil graag vooruit lopen op de technologie, bent vooruitstrevend in automatisering en jij gaat nauwkeurig te werk? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze metaalbewerker staal gevonden!

 

 

Bekijk vacature
In overleg

Medewerker productie aluminium

Wij zijn op zoek naar een medewerker productie aluminium! Draai jij je hand niet om voor het monteren van diverse hang- en sluitwerken, het aanbrengen van rubber in ramen en deuren en het afmonteren van (vlies)gevel? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij onze allesmaker gevonden!
Bekijk vacature
In overleg

Receptioniste/Telefoniste

Ho, Stop, Wacht! Hebben wij je aandacht? Mooi, want wanneer jij geen problemen, maar oplossingen ziet en het reilen en zeilen van een ontvangstbalie voor jou geen geheimen kent, hebben wij onze reddende engel gevonden.

Bekijk vacature
Voltijd

Monteur buitendienst

Ho, Stop, Wacht! Hebben wij je aandacht? Mooi, ben jij technisch aangelegd en klinkt het afmonteren van ramen, deuren en (vlies)gevels jouw specialiteit jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij onze bouwer gevonden!

 

Bekijk vacature
In overleg

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur. Ben jij een echte vakman met technische kennis van aluminium en stalen ramen, deuren en gevels? Ga jij geen probleem uit weg en staat het leveren van kwaliteit bij jou voorop? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij wellicht onze service topper gevonden!
Bekijk vacature

Succesverhalen

augustus 21, 2021

Mandy, Projectleider

Op 1 april 2013 startte mijn eerste werkdag bij JM van Delft als telefoniste / receptioniste. Via een vriend kwam ik bij JM van Delft & zn. terecht en binnen een week was ik al aangenomen. Ik was op dat moment pas 21 jaar, maar had al 3 jaar gewerkt bij een installatiebedrijf als telefoniste / secretaresse.

Lees meer
augustus 24, 2021

Jolein, Personeelszaken

Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij JM van Delft & Zn. Ik kende het mooie pand van JM van Delft & Zn eigenlijk al lang aangezien ik uit de buurt kom. Het viel me altijd al op. Ik ben opgegroeid in Haarsteeg en naar de middelbare school in Drunen gegaan. Hierna ben ik Rechten gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mensen denken vaak op het eerste gezicht dat ik een typisch meisje ben, maar hoe beter je me leert kennen, hoe meer ik je zal verrassen.

Lees meer
augustus 25, 2021

Danny, Projectleider

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam bij JM van Delft & zn. Ik ben hier eigenlijk door mijn schoonvader terecht gekomen. Mijn vrouw is familie van de vrouw van Sander en door een gezamenlijk familiebezoekje aan oma waarbij mijn schoonvader bij Sander aangaf dat ik op zoek was naar werk was de eerste stap gezet. Vanaf dat moment ging het in een stroomversnelling en mocht ik twee dagen later al op sollicitatiegesprek komen.

Lees meer

Een dag uit het leven

augustus 22, 2021

Vince van Aalten, Chef-Expeditie

Mijn wekker gaat om 05.15 uur, even een bakje koffie en me spulletjes pakken voor de werkdag om vervolgens om 06.00 uur bij JM van Delft in Drunen te zijn.
Hier komt onze transporteur om 06.00 uur de 1e lading kozijnen en glas halen voor een werk van ons. We hebben gemiddeld rond de 25 externe transporten via ons transportbedrijf Lammers. Als het 1e transport van de week weg is ga ik samen met mijn collega’s in overleg over het plan van aanpak voor de rest van de transporten.

Lees meer
september 15, 2021

Jason Schapendonk, Machineoperator

Nadat ik de studie Bouwtechnisch vakman afgerond heb en bij verschillende bouwbedrijven stage heb gelopen, wist ik het zeker, een baan in de bouw is iets voor mij.
Sinds februari 2017 ben ik via een bekende bij J.M. van Delft binnen gekomen.
Ik ben hier begonnen als productiemedewerker op de aluminium afdeling. Ik had het goed naar mijn zin, maar toen ik hoorde dat ze een medewerker bij de zagerij zochten heb ik mijn kans gepakt. Deze functie sprak mij namelijk erg aan. JM van Delft geeft iedereen de kans om te doen wat ze leuk vinden en zo rolde ik in deze functie. En dit bevalt me nog steeds heel erg goed!

Lees meer
oktober 5, 2021

Kady Belderbos, Calculator

Mijn wekker gaat om 06.00 uur om vervolgens nog een half uur te snoozen.. om 06.30 uur moet ik er dan toch echt uit. Mijn dag begint altijd met een ontbijtje en daarna douchen, opmaken, aankleden, je kent het ritueel wel.
Om 07.20 uur rijd ik van Engelen naar Rosmalen om mijn hond naar mijn moeder te brengen. Vervolgens weer van Rosmalen naar Drunen om mijn werkdag te beginnen om 08.00 uur. Helaas wordt het tegenwoordig weer steeds drukker op de weg dus ik probeer de files altijd zoveel mogelijk voor te zijn.

 

 

Lees meer

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?