Danny, Projectleider

Scroll

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam bij JM van Delft & zn. Ik ben hier eigenlijk door mijn schoonvader terecht gekomen. Mijn vrouw is familie van de vrouw van Sander en door een gezamenlijk familiebezoekje aan oma waarbij mijn schoonvader bij Sander aangaf dat ik op zoek was naar werk was de eerste stap gezet. Vanaf dat moment ging het in een stroomversnelling en mocht ik twee dagen later al op sollicitatiegesprek komen.

Na een dag mee gelopen te hebben met de buitendienst/montage werd ik aangenomen en begon ik mijn carrière bij JM van Delft.

Naar eerst een jaar contract kreeg ik gelijk een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. Hier was ik natuurlijk super blij mee en het voelde ook als een grote blijk van waardering.

Na zo’n 5 jaar in de buitendienst mee gedraaid te hebben en hele gave projecten (ook soms in het buitenland) heb mogen maken samen met mijn collega`s, kreeg ik de kans om projectleider te worden. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Ik vond het monteren nog steeds heel erg leuk, het was een super leuke tijd, maar ik wilde mijzelf graag verder ontwikkelen. En die kans kreeg ik. Toch kon ik het monteren ook niet helemaal loslaten en ga heel soms nog steeds eens mee met mijn collega’s van de montage om zelf iets te monteren.

Nu ik projectleider ben heb ik ook de andere kant gezien van het hele proces. Ik weet nu wat er allemaal moet gebeuren voordat de kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden. Ik vind het super tof om samen met tekenaars/werkvoorbereiders te overleggen om de klant van de beste set tekeningen te voorzien en om het tekenwerk na akkoord door het productieproces heen te loodsen met de collega’s van de productie.
Het is daarbij iedere dag weer een uitdaging om alle vragen/problemen op je af komen goed op te lossen met elkaar.

Wat ik leukste vind aan het werken bij JM van Delft is dat ondanks dat het familiebedrijf minimaal verdubbeld is qua medewerkers, de sfeer en gezelligheid nog net zo als voorheen is. Iedereen staat voor elkaar klaar en dat werkt heel fijn!