Anne, Calculatie & Verkoop

Scroll

In oktober 2021 ben ik begonnen bij JM van Delft & Zn. Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan, wist ik nog niet precies wat ik wilde; ik zocht vooral naar een fijne klik en mogelijkheden om door te groeien. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam naar voren dat  ik hierin niet de eerste was en er wat dat betreft ontzettend veel mogelijk is bij JM van Delft.

Ik ben begonnen achter de receptie. De beste plek om het bedrijf, de collega’s en onze klanten te leren kennen. Ik voelde mij direct op mijn plek bij JM van Delft en merkte in wat voor een fijn bedrijf ik terecht was gekomen. Een goede werksfeer, een prachtig pand, mooie projecten en collega’s die aanvoelen als vrienden.

Na enige tijd miste ik desondanks de uitdaging. Nadat ik dit had aangegeven, kreeg ik er al snel neventaken bij. Ik ben altijd in gesprek gebleven over mijn ambities en over eventuele passende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
In mei dit jaar heb ik een gesprek gehad met Sander van Delft, waarna ik de kans kreeg om mij te richten op de verkoop en ons relatiebeheer. Een functie die zowel voor mij als voor het bedrijf nieuw was, maar ik merkte direct dat het een functie was die ontzettend goed bij mij zou passen. De mogelijkheid om de functie naar mijn eigen inzicht in te vullen en hierin dicht bij mijzelf te kunnen blijven, maakte mij direct enthousiast.

De eerste maanden heb ik met verschillende afdelingen meegelopen om meer kennis over het product en ons primaire proces te krijgen. Doordat ik al 2 jaar in het bedrijf werk, ken ik alle collega’s persoonlijk, waardoor ik wist bij wie ik waarvoor terecht kon. Iedereen heeft mij dan ook ontzettend goed op weg geholpen. Nu, een aantal maanden later, ben ik zelf aan het calculeren en ga ik naar mijn eerste afspraken. Tussentijds word ik goed begeleid en heb ik veel contact met Sander, gesprekken waarin we onze verwachtingen naar elkaar blijven uitspreken. Ik kijk ontzettend uit naar alle ontwikkelingen die ik door zal maken en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik vanuit JM van Delft krijg.