Geef licht
de ruimte

Scroll

Het spel tussen licht en ruimte staat centraal in uw ontwerp. Van artistieke, tot praktische lichtoplossing. Door onze op maat gemaakte kozijnoplossingen is uw project altijd realiseerbaar. Benieuwd welke voordelen wij nog meer kunnen bieden? Lees hieronder verder.

Voordeel
Alles in eigen beheer, van offerte tot oplevering

Onze expertise zetten wij maar wat graag voor u in. Daarom hebben wij al sinds het ontstaan van JM van Delft in 1907 alles in eigen beheer. Wij begeleiden u van offerte tot oplevering. Kortom op onze diensten, producten en mensen kunt u bouwen.

Voordeel
Uitsluitend topkwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers zoals Schüco en Jansen. Wij denken met u mee, zodat u altijd kunt genieten van de meest optimale staal en aluminium kozijnoplossing. Onze vakmannen en vrouwen weten raad met uw vraag en gaan geen uitdaging uit de weg.

Voordeel
Een familiebedrijf

Sinds 1907 zijn wij gespecialiseerd in kozijnoplossingen. Door jarenlange ervaring met de meest complexe projecten heeft JM van Delft expertise opgebouwd op het gebied van stalen en aluminium kozijnen. In ons familiebedrijf hebben we het gezamenlijke doel om samen met de klant mooie dingen te maken en te delen. Dit doen we dan ook al 4 generaties op rij.

Voordeel
Unieke 20 jarige garantie

Als enige in de markt bieden wij u 20 jaar garantie op de kozijnen in uw woning. We vertellen u hier graag meer over tijdens een kennismaking. Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal.

Voordeel
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Wij dragen het predicaat hofleverancier. Al meer dan 100 jaar hebben wij een ijzersterke service door onze klanten als koningen en koninginnen te behandelen. Wij bieden een oplossing die passend is bij uw wens. Door deze persoonlijke aandacht komen we samen tot de mooiste uitkomsten. Onze service gaat verder dan de voordeur. Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Heeft u een vraag? Of bent u nieuwsgierig geworden? Wij helpen u graag verder!
Maak hieronder direct een afspraak en laat u inspireren in onze showroom.