Persbericht

Scroll

PERSBERICHT

Drunen, 14-03-2023

Zaterdag kleurt vak JJ in het Mandemakers stadion RKDVC ÉN JM van Delft blauw!

J.M. van Delft & zn nieuwe hoofdsponsor RKDVC. Afgelopen weekend was het officiële tekenmoment en werd het nieuwe shirt uitgereikt aan directeur Sander van Delft. Het logo pronkt groot op de borst van het nieuwe shirt van het eerste elftal van RKDVC. Hiermee is het startsein voor een mooie samenwerking officieel gegeven. Om het nieuwe  hoofdsponsorschap te vieren heeft JM van Delft alle leden van RKDVC uitgenodigd voor de wedstrijd RKC Waalwijk – NEC Nijmegen aankomende zaterdag. Met ruim 500 leden reizen zij af naar Waalwijk en laten het blauw kleuren.

Dat de voetbalsport een belangrijke rol speelt binnen JM van Delft & zn. moge duidelijk zijn. Met het hoofdsponsorschap van RKDVC, de trotse positie op de borst bij RKC Waalwijk en de overige sponsoringen bij alle voetbalclubs in de regio is de term ‘echte voetbalsupporter’ zeker van toepassing. Het was dan ook een logische keuze om het nieuwe hoofdsponsorschap te vieren met een uitje naar een wedstrijd van RKC Waalwijk. Zaterdag is het zo ver. Met ruim 500 aanmeldingen is er massaal in gegaan op de uitnodiging en nemen zij plaats in vak JJ.

Directeur Sander van Delft: “Wij zijn trots om te zien dat het nieuws van ons als nieuwe hoofdsponsor en de uitnodiging zo goed is ontvangen. Van te voren hadden wij nooit durven dromen dat wij met zo’n groot aantal dvc’ers naar deze wedstrijd zouden gaan. Speciaal hiervoor gaat vak JJ open en kleurt het vak zaterdag dan ook JM van Delft en RKDVC blauw. En hoe mooi dat het bord met ons logo ook nog eens precies voor dit vak hangt. Het belooft nu al een mooie en sportieve avond te worden!”

JM van Delft zou daarnaast JM van Delft niet zijn wanneer er zaterdag niet ook nog iets extra’s zal plaatsvinden voor hun genodigden. Wat dat is, blijft nog even een verrassing.