Persbericht

Scroll

PERSBERICHT

Drunen, 02-02-2023

JM van Delft & zn. nieuwe hoofdsponsor RKDVC

Gevelbouwer JM van Delft & zn. uit Drunen gaat voor de komende 3 seizoenen het hoofdsponsorschap aan met RKDVC. De grootste voetbalclub van de Gemeente Heusden mocht de afgelopen jaren al op betrokkenheid van JM van Delft rekenen, maar mogen het nu hun nieuwe hoofdsponsor noemen.

JM van Delft & zn. is een echt Brabants familiebedrijf dat al meer dan 115 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken van aluminium en stalen ramen, deuren en gevels Als echte voetbalsupporters staan zij met trots op de borst van RKC Waalwijk en sponsoren zij iedere voetbalclub in de regio. Zo hebben zij onlangs hun sponsorschap bij SC Elshout nog uitgebreid naar platinum sponsor voor de komende 2 jaar en krijgt SC Elshout daarmee onder andere hun eigen JM van Delft kleedkamer.

Directeur Sander van Delft: “Wij zijn zeer trots dat wij de betrokkenheid bij een mooie club als RKDVC uit hebben kunnen breiden naar het hoofdsponsorschap. Groeien doe je tenslotte samen en dat geldt ook voor deze samenwerking. Met 3 mooie seizoenen in het vooruitzicht gaan we er iets moois van maken!”.

Voorzitter Hans Brokx is verrukt met het vinden en binden van de nieuwe hoofdsponsor: ” Ontzettend trots we dat een familiebedrijf, notabene uit Drunen, dat al jarenlang betrokken is bij het verenigingsleven in de regio nu als hoofdsponsor mogen begroeten. De meest bezongen regel uit ons clublied “Wij zijn van RKDVC, ja allemaal” is hier weer van toepassing blijkt wel. Dankzij partners als JM Van Delft & ZN kan een vereniging als RKDVC bestaan. We zijn ontzettend dankbaar en verwelkomen deze hoofdsponsor met open armen!

Voor RKDVC betekent dit dat er een einde is gekomen aan het hoofdsponsorschap door Jumbo supermarkten en dat zij met JM van Delft & zn. een prachtige opvolger hebben. De borden en reclame uitingen worden in JM van Delft blauw gehesen en de hoofdveld zal vanaf nu het ‘JM van Delft & zn. veld’ gaan heten.