JM van Delft & zn investeert in duurzaamheid!

Scroll

Ondanks de onzekere tijd waarin wij momenteel allemaal leven en werken, blijven wij bij JM van Delft & zn ons focussen op de toekomst. Een duurzame toekomst, want wij hebben besloten om te starten met de aanleg van een groot zonnepark op het dak van één van onze panden.

De installatie van bijna 2.000 stuks glas/glas panelen van SolarWatt, maakt ons bedrijf niet alleen energieneutraal, maar doordat wij meer stroom opwekken dan verbruiken, worden wij ook een leverancier van duurzame energie. Deze investering is hiermee een grote stap in de richting van de ambitie van JM van Delft & zn om eind 2020 de meest duurzame gevelbouwer van Nederland te zijn.

Dit is slechts fase 1. Hopelijk kunnen wij met de toekenning van de SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie) verder met fase 2 en hiermee ook ons nieuwe pand voorzien van een zonnepark. Ons totaal oppervlak zonnepanelen komt hiermee dan maar liefst op 1,5 hectare!

Wij zijn trots op het feit dat wij onze Belgische collega Vorsselmans hiervoor opdracht hebben kunnen geven en dat zij, samen met onze huisinstallateur de Van Delft Groep, het zonnepark nog voor de bouwvak opleveren.