It’s a beautiful day, the sun is shining…

Scroll

Het is vandaag een schitterende dag met volop zon en dat betekent ook een goede dag voor het opwekken van zonne-energie. 😎 Met de hoog opgelopen energieprijzen is het aan de orde van dag om op zoek te gaan naar mogelijkheden om zelfvoorzienend te zijn. Duurzaam ondernemen was al de toekomst, maar is door deze prijsstijgingen absoluut in een stroomversnelling gekomen.

Wij hebben het afgelopen jaar al hoog ingezet op de verduurzaming van JM van Delft & zn. en plukken daar nu al de vruchten van.💪 Door zowel het hoofdgebouw als de productielocatie staal, aan de achtergelegen Christiaan Huygensweg, volledig te voorzien van zonnepanelen. Met bij elkaar bijna zo’n 5000 zonnepanelen mogen wij onszelf zelfs energie positief noemen en daar zijn wij natuurlijk mega trots op. 🙌😍
Eerder dit jaar hebben wij dan ook 10 elektrische Easee laadpalen aan laten leggen die volledig werken op zonne-energie. Hierdoor hebben wij het voor onze collega’s, relaties en klanten mogelijk kunnen maken dat zij gratis hun elektrische auto bij ons op kunnen laden.

Nogmaals dank aan Vorsselmans Solar en Van Delft Groep voor het mede mogelijk maken hiervan. 💙🌞