Mooie dingen maken en delen

Scroll
23 december 2020

Wij wensen iedereen Fijne Feestdagen en een Gezond en Succesvol 2021

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december 2020 tot en met 3 januari 2021.
Lees meer
22 december 2020

Werkzaamheden bedrijfslocatie MS Schippers Hapert bijna afgerond

Onze werkzaamheden aan de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers in Hapert in opdracht van Willy Naessens Nederland zijn bijna klaar.
Lees meer
21 december 2020

Laatste loodjes Van Mossel Mercedes Benz Showroom Rotterdam

Het prachtige ontwerp van Jacobs Architekten in combinatie met onze aluminium vliesgevels en kozijnen maken van dit pand een echte blikvanger. Bedankt Van Mossel Automotive Groep voor deze mooie opdracht.
Lees meer
17 december 2020

Nieuwe huisvesting Schaffenburg Zwijndrecht opgeleverd

De nieuwe huisvesting voor Schaffenburg Office Furniture is opgeleverd. Gaaf ontwerp van Heembouw Architecten waarbij onze aluminium kozijnen en vliesgevels met grote glasvlakken zorgen voor een maximaal gebruik van daglicht.
Lees meer
3 december 2020

Aluminium voor appartementen DenBosch

JM van Delft & zn gaat naar DenBosch toe. Op de hoek van de Orthenseweg en de Vogelstraat wordt een groot kantoorpand omgebouwd tot appartementencomplex. Wij leveren en monteren in opdracht van MP Drijvers BV alle aluminium kozijnen.
Lees meer
13 november 2020

Weer een prachtig woonhuis waaraan wij hebben meegewerkt!

De woning hebben wij voorzien van aluminium vliesgevels, schuifdeuren en kozijnen. In de orangerie hebben wij naast een aluminium vliesgevel met elektrische dakramen ook stalen deuren van 3,5 meter hoog geplaatst.
Lees meer
10 november 2020

200m2 aluminium vliesgevels sport- en trainingscomplex Huissen

In opdracht van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. leveren en monteren wij 200m2 aan aluminium vliesgevels voor de realisatie van een nieuw sport- en trainingscomplex voor voetbalvereniging Jonge Kracht aan de Polseweg in Huissen.
Lees meer
9 november 2020

Nieuw pand E&A Scheer aan de Deccaweg in Amsterdam

Homines Bouw is gestart met de bouw en achter de schermen zijn wij druk bezig met de productie van de aluminium en stalen gevelelementen die wij voor dit project leveren en monteren.
Lees meer
4 november 2020

Blikvanger met aluminium kozijnen en grote schuifdeuren

De omgeving moet nog verder afgewerkt worden, maar het nieuwe kantoor van Acon B.V. in Lemelerveld is nu al een blikvanger met aluminium kozijnen grote schuifdeuren van JM van Delft & zn.
Lees meer
2 november 2020

Ons montageteam druk aan het werk voor diverse Lidl’s

De Lidl en JM van Delft & zn zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn er dan ook trots dat wij momenteel voor diverse Lidl’s door het land weer werkzaamheden verrichten.
Lees meer
28 oktober 2020

Bouwupdate Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht

Met de montage van de aluminium kozijnen en de stalen brandwerende vliesgevel begint het nieuwe Van Mossel Mega Occasion Centrum in Utrecht langzaam maar zeker vorm te krijgen.
Lees meer
27 oktober 2020

Nieuwe thuisbasis voor Team Jumbo Visma

In opdracht van ontwikkelaar Somerset Capital Partners bouwt Wijnen Bouw Someren B.V. een nieuwe thuisbasis van Team Jumbo-Visma in ’s-Hertogenbosch met aluminium gevels van JM van Delft & zn.
Lees meer