Naast gevelbouwers ook bekwame koffiebrouwers

Scroll
T (0416) 374925
F 0416 378450
E info@jmvandelft.nl
BTW NL009382318B01
KvK Brabant 18124719
Bezoekadres
James Wattlaan 21
5151 DP Drunen
Postadres
Postbus 232
5150 AE Drunen
Afleveradres
Christiaan Huygensweg 21

Betrouwbare bouwpartner voor het totale proces van engineering tot en met de oplevering

Offerte wordt tijdig en duidelijk aangeleverd. Er wordt meegedacht in het ontwerp en 3D engineering. Op de bouwplaats wordt er volgens afspraak gewerkt zowel op het gebied van planning maar zeker ook op veiligheid. Er wordt goed meegedacht op het gebied van afvalreductie.
- Breda

Prettige en eerlijke samenwerking met de projectleider. (Danny).

Probeer vaste montage ploegen te houden per werk, dit werkt plezierig en de kwaliteit is dan ook beter.
- Meerkerk

Goed voorbereid, goed resultaat

Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de flexibele opstelling tijdens het (detail)ontwerptraject van ons nieuwe bedrijfspand. De uitvoering is vervolgens naar wens verlopen en het resultaat is goed.
- Baarle-Nassau

Goed geholpen, prettig verloop, fantastisch resultaat, kan niet beter.

Fijne mensen, zowel de verkoper, ontwerper als de monteurs. Helemaal goed verlopen, kleine klacht, superopgelost. Enkel complimenten over het verloop van onze aankoop, van ontwerp tot plaatsing en after-sales.
- Sprang-Capelle

Prettig, duidelijk en eerlijk

Inkoop; vooraf is ter plaatste al een gedegen opname gedaan zodat we niet in een later stadium voor verrassingen stonden. Correcte en snelle reactie op aanpassingen op offerte Werkvoorbereiding; prettige adequate behandeling, goed oplossingsgericht meegedacht. Wellicht iets meer aandacht besteden aan de afwerking (lijstwerk en detailaansluitingen in bestaand werk) Uitvoering; geen opmerkingen Administratie; zoals het hoort
- Tilburg