Naast gevelbouwers ook bekwame koffiebrouwers

Scroll
T (0416) 374925
F 0416 378450
E info@jmvandelft.nl
BTW NL009382318B01
KvK Brabant 18124719
Bezoekadres
James Wattlaan 21
5151 DP Drunen
Postadres
Postbus 232
5150 DP Drunen
Afleveradres
Christiaan Huygensweg 21

een bedrijf die kwaliteit levert en gemaakte afspraken nakomt

een bedrijf die kwaliteit levert en gemaakte afspraken nakomt
- APPINGEDAM

We zijn dik tevreden.

Daar we de firma al vele jaren kennen zijn we zonder te twijfelen , opnieuw in zee gegaan met de firma van Delft. De afspraken over het geheel zijn zeer prettig verlopen. En ook goed volgens afspraak nagekomen. Prijstechnisch is het niet de voordeligste weg, maar wel van zeer goede kwaliteit. Als dat bij de klant ook kan, kiezen we voor deze zekerheid . Met vr. Groet Wil van Rooij .
- Loon op zand

fantastisch bedrijf

vriendelijk contact behulpzaam komen afspraken na ruimen alles netjes op. enz enz
- drunen

Prachtige product super geregeld!

J.M. van Delft heeft een prachtige stalen pui geleverd. De tekenaar wist de perfecte pui voor ons uit te tekenen. Door de uitstekende begeleiding van de projectleider was alles super geregeld. Mede door een goede afstemming hebben de monteurs de pui binnen no time gemonteerd! Kortom super mannen!
- Horst

Verschillen in afdeling stalen binnenpuien en aluminium gevelpuien

Producten zijn prima zowel staal als aluminium. Uitwerking van tekenwerk in voorbereiding gaat vlot en op juiste wijze. In uitvoering kan een verbeterslag gemaakt worden als het gaat om de aluminium gevelkozijnen. Hier ontbreken onderdelen wat op zich kan gebeuren echter dan de zaken compleet krijgen kost ons veel bellen en geduld. Ook de afwikkeling van opleverpunten mag vlotter en soepeler. Bij stalen binnenpuien gaat dit een stuk beter dus wellicht kunnen deze afdelingen ervaringen beter met elkaar delen.
- Meerkerk