Naast gevelbouwers ook bekwame koffiebrouwers


scroll
T (0416) 374925
F 0416 378450
E info@jmvandelft.nl
BTW NL009382318B01
KvK Brabant 18124719
Bezoekadres
James Wattlaan 21
5151 DP Drunen
Postadres
Postbus 232
5150 DP Drunen
Afleveradres
Christiaan Huygensweg 21

vakkundig en bekwaam

Kwalitatief een prima product wat op tijd en zonder gedoe gemonteerd is.
- Haarlem

prachtig produkt

vanaf het eerste contact bij de aanvraag tot en met de oplevering van het produkt hele goede ervaringen met dit bedrijf meegemaakt
- Amsterdam

Zeer klant gericht en een fijne partij om mee samen tewerken.

Voor aanvang montage is alles nog eens nagemeten in het werk . Ook alle details zijn doorgenomen. Dit had zeker een positieve uitwerking tijdens montage. afhandeling van problemen/vragen werdt snel opgepakt en opgelost. Ik zeg ga zo door !
- Tilburg

Soms is de oplossing hetgene wat ECHT belangrijk is

Voortraject perfect verlopen... goede afspraken kunnen maken.... vertegenwoordiger ECHT kennis van zaken..... levering precies op tijd …. maar, toen gebeurde het.... tijdens transport hadden de kozijnen veel schade opgelopen, zoveel, dat herstellen ter plaatse niet meer mogelijk was... natuurlijk volgt er dan een discussie … maar uiteindelijk is Maarten van Delft met een oplossing gekomen die voor beide partijen het beste bleek … het vervangen van het gehele kozijn aan de voorzijde van onze showroom met een lengte van 18 meter en aan de zijkant nog twee kleinere kozijnen was de enige oplossing volgens de heren van Delft. De nog resterende kleinere lak beschadigingen zijn ook perfect verholpen. van Delft heeft zelfs de gehele binnen afwerking voor zijn rekening genomen dit ter compensatie van al de irritatie en het ongemak … want dat is er zeker geweest!! kort samen gevat ……. fouten maken we allemaal ……. het is de oplossing die telt !! Chapeau !!!!!!
- Goirle

mensen die afspraken nakomen

communicatie is goed en als je een afspraak maakt, dan wordt deze nagekomen.
- beneden leeuwen