Je bericht is
verzonden

Scroll

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Eerste ervaring met Van Delft,ondanks vertraagde start (niet te wijten aan van Delft) is gebouw op t

Contacten met Remco Kastelijn zijn zeer goed geweest. Bij vragen en problemen diree oplossingen gezocht. Ook monteurs weten goed wat ze doen en overleggen veel over de wijze van montage
- Waddinxveen

prettig en vertrouwd

Aangezien ik persoonlijk ook een tussenschakel ben van opdrachtgever en opdrachtnemer, is een juiste communicatie zéér van belang. hierbij is het snel schakelen een extra vaardigheid die men moet beheersen. kortom een praktische instelling hechten we véél waarde aan. Wat betreft de samenwerking met Danny en Emiel is hierbij uitmuntend te noemen. Ook namens mijn opdrachtgever kan ik deze bevestigen en daar draait het tenslotte allemaal om.
- 's-Hertogenbosch

Betrouwbare bouwpartner voor het totale proces van engineering tot en met de oplevering

Offerte wordt tijdig en duidelijk aangeleverd. Er wordt meegedacht in het ontwerp en 3D engineering. Op de bouwplaats wordt er volgens afspraak gewerkt zowel op het gebied van planning maar zeker ook op veiligheid. Er wordt goed meegedacht op het gebied van afvalreductie.
- Breda

Prettige en eerlijke samenwerking met de projectleider. (Danny).

Probeer vaste montage ploegen te houden per werk, dit werkt plezierig en de kwaliteit is dan ook beter.
- Meerkerk

Goed voorbereid, goed resultaat

Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de flexibele opstelling tijdens het (detail)ontwerptraject van ons nieuwe bedrijfspand. De uitvoering is vervolgens naar wens verlopen en het resultaat is goed.
- Baarle-Nassau